Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μπουραντάς Δημήτρης - Πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών

Κύριον Δημήτρη Μπουραντά,


Πρόεδρο της Κοινωνίας Αξιών



Κύριε Πρόεδρε,

αγαπητέ καθηγητά και φίλε,

Ήταν μια δύσκολη απόφαση η αποχώρηση μου από την Ομάδα της Κ.Α..

Τελικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την Ηγετική ομάδα, στις αντιλήψεις περί Δημοκρατίας, Ελευθερίας λόγου, Πειθαρχίας και Ομαδικότητας, Αξιών.

Γνώριζα ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση από την θεωρία στην πράξη.

Η “στρατιωτική” λογική με δημοκρατικό μανδύα, των επιτελών σας, για εμπέδωση της πειθαρχίας και της ενδεχόμενης αμφισβήτησης της ηγετικής τους παρουσίας στην Κοινωνία Αξιών, δείχνει συμπεριφορές απο αυτές που έχει καταδικάσει το σύνολο του Ελληνικού λαού, στα Πολιτικά κόμματα εξουσίας. Περίμενα άλλον αέρα και συμπεριφορά απο την ηγετική σας ομάδα. Τελικά οι προσωπικές φιλοδοξίες υπερισχύουν και θέλουν να δίωξουν κάθε πιθανότητα αμφισβήτησης.

Κύριε Πρόεδρε, είμαι πολλά χρόνια στην αγορά, στην διοίκηση, στην ανάλυση πολιτικής. Μην επιτρέψετε να χαθεί αυτή η δυναμική που έχει αποκτήσει η Κοινωνία Αξιών. Αξίζει τον κόπο, έχει πολιτικό χώρο, εχει όραμα. Πρέπει όμως να φέρει άλλον αέρα, αλλο ύφος, άλλο ήθος. Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά την πίεση για αποτελέσματα. Μην γίνει όμως μια προσωρινή αναλαμπή, όπως είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν. Η κοινωνία και οι πολίτες έχουν διαμορφώσει πλέον άποψη για την πολιτική και τους πολιτικούς. Δεν ξεγελιούνται εύκολα. Πρέπει να πεισθούν απο τον λόγο, την συμπεριφορά, την πειθώ, τις αξίες που πρεσβεύουν τα στελέχη της Κ. Α.

Ως απλός, ενεργός πολίτης ήθελα να καταθέσω την άποψη και την αγωνία μου.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την φιλοξενία στο σπίτι σας.
Θα σας παρακολουθώ ανελλιπώς.
Καλή τύχη. Το αξίζετε

Μετά τιμής

Δημήτρης Σύρμος

BSc Engineering, MSc Industrial Mgt, MBA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου