Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Οι Μεταρρυθμίσεις της Κας Lagarde


Μεταρρύθμιση δηλαδή είναι Κυρία μου η οριζόντια μείωση των συντάξεων όταν οι κολλητοί και ημέτεροι λαμβάνουν υπέρογκες και πολλές συντάξεις? 
Μεταρρύθμιση είναι το σάρωμα των τραπεζών και η αδυναμία συγκρότησης μίας Τράπεζας για την διατήρηση και Ανάπτυξη των παραγωγικών επιχειρήσεων?
Μεταρρύθμιση και Δικαιοσύνη είναι να μην δίνονται στοιχεία απο τις Ευρωπαικές Τράπεζες για τις βαλίτσες των χρημάτων που κατατίθονταν σε λογαριασμούς ημετέρων?
Μεταρρύθμιση είναι να μην μπορούν να γίνουν Ιδιωτικοποιήσεις, με το επιχείρημα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, όταν βρισκόταν πλειοδότης εκτός Ευρώπης? ή μεταρρύθμιση ήταν να παραμένουν στην διάθεση των Ευρωπαίων αξιωματούχων με την λογική της σταγόνας?
Μεταρρύθμιση είναι να δολοφονούνται κυριολεκτικά χιλιάδες λαθρομετανάστες, πρόσφυγες και οτι άλλο γιατί εσεις "κοοιδεύεστε" με την FRONTEX και το Dublin II ??? Τόσος επιτέλους είναι ο πολιτισμός σας που απαιτείται "τα λεφτά σας πίσω" (πολύ άνοστο το αστείο) αλλά δεν σας ενδιαφέρει αυτή η μαζική εκατόμβη αθώων ψυχών? Η μήπως είναι στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων να μην έχει ειπωθεί κουβέντα στην φίλη, σύμμαχο, γείτονα Τουρκία που έχει κάνει Business και Πολιτική το δουλεμπόριο με την ανοχή σας?
Να συνεχίσουμε???? Αν υπάρχει Θάρρος και Πολιτική φιλων και συμμάχων πείτε ξεκάθαρα στους Ελληνες πολίτες τις τελικές σας θέσεις και αφήστε τα Brussels Group, Frankfurt Group και λοιπές παραπλανητικές περιπτώσεις για να ισχυρίζεστε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις.
Να μην πάμε και στην αρτιότητα των περιβόητων προγραμμάτων σας και τεχνικών οδηγιων που μας έφτασαν εως εδώ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου