Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΕΠ και πράσσειν άλογα.


Μας έχουν πρήξει για ένα θεσμό, κατά την προσωπική μου άποψη, που βασιλεύει η τυπολατρεία και η σαχλαμάρα.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί θα αποκτήσει αξία, καλή παροχή υπηρεσιών, σωστή κρίση το Ελληνικό Δημόσιο, επειδή "μπήκαν" άτομα που τα προσόντα τους, τα μόρια τους αυξάνονταν γιατί είχαν παπού στην Εθνική Αντίσταση, ήταν παιδιά μονογονεικών οικογενειών και άλλα παρόμοια.... Τι σόι προσόντα είναι αυτά????? (2 μεταπτυχιακά για να είναι κάποιος σχολικός φύλακας και να καταθέτει πτυχίο και μεταπτυχιακό για να πάρει τη νόμιμη αύξηση μισθού και μετά αγωγή για να αλλάξει ειδικότητα)
Τώρα τελευταία αποδεικνύεται ότι αυτός ο ηλίθιος θεσμός, στον οποίο στηριζόταν η κομματοκρατία για τα παιδιά της, είναι τελείως διάτρητος. Γιατί? Δεν έκαναν λέει έλεγχο πτυχίων, δικαιολογητικών, προσόντων. Ότι δήλωνε το "χρωματιστό παιδί" και έστελνε καταλλήλως ο κομματικός νονός. Άλλωστε μετακλητοί συνεργάτες Υπουργών, Διοικητών, Προέδρων κλπ μπορούν να γίνουν μόνιμοι Δημόσιοι υπάλληλοι.
Σαν δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ.
Δηλαδή και να ήθελα να σταδιοδρομήσω στο Ελληνικό Δημόσιο, δεν θα έπιανα ποτέ τη βάση, γιατί δεν είχα παπού στην Αντίσταση πριν 70 χρόνια, ο Θεός ήθελε να είμαστε υγιείς (δεν έχει σημασία που η ανάπηρη μάνα μου με ανάστησε απο 5 χρονών με ένα φάκελο ιατρικό που εξετάζεται σε διεθνή ορθοπεδικά συνέδρια).
Η Ελλάδα κέρδισε που δεν είχαμε προσόντα!!! Δεν μπορούμε να προσφέρουμε τίποτε.
Έχουμε ΑΣΕΠ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου