Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Εντός & Εκτός.

 
     Μετά τα τελευταία γεγονότα στην Παιδεία και την Υγεία και τις γελοιότητες που ζούμε από τους Κράτιστους, αποδεικνύονται κάποια πράγματα:
1. Η διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με την Τρόικα, είναι σκληρή και έχει αποτελέσματα. Πολλές φορές έχουμε τουμπάρει τις αποφάσεις τους και πάμε πίσω τις διαρθρωτικές αλλαγές. Είναι μία πρόσκαιρη "μαύρη νίκη" έναντι των απαιτήσεων τ...ους.
2. Η διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τα "παιδιά" του Κράτους, σαφώς ΔΕΝ είναι διαπραγμάτευση, αν κρίνουμε και την σημερινή συμπεριφορά της Συγκλήτου, αλλα και της ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗΣ συμπεριφοράς του Πρύτανη-Ηθοποιού, με την ολοκλήρωση του Μονόπρακτου - φαρσοκωμωδίας.
     Το πρόβλημα είναι η έλλειψη παντελούς δυνατότητας να πιέσει η Κυβέρνηση τους Κρατιστές. Προφανώς το καρκίνωμα είναι γενικευμένο και δεν επιδέχεται "θεραπείας".
Τι γίνεται?? Έκπληκτοι οι ξένοι παρακολουθούν ένα θέατρο παραλόγου.
Ναρκωμένοι οι Ελληνες πολίτες του Ιδιωτικού τομέα, αποσβολωμένοι απο τα γεγονότα, δεν μπορούν να βρούν λογική για να εξηγήσουν τι τους συμβαίνει. Πλήρης ακινησία, καμία αντίδραση. Ευθεία γραμμή_________
     Μέσα σε όλα αυτά κάποιοι αμετανόητοι, επαγγελματίες της Πολιτικής, ονειρεύονται πως θα βρούν τον τρόπο να πάρτουν την Εξουσία. Μόνο εκεί εντοπίζουν το πρόβλημα. Δεν τους ενδιαφέρει ότι το γενικευμένο καρκίνωμα της Ελληνικής Κοινωνίας έχει σπάσει όλα τα αποστήματα και ΒΡΩΜΑΕΙ.
Η βρώμα και η δυσωδία δεν θεραπεύονται με διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου