Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Περί διαπραγματεύσεων και ουσίας.



Καραγκιόζ μπερντέ και οι "μέσα" και οι "έξω"!!!!
Κάποιοι πρέπει να έχουμε το θάρρος να μιλάμε την αλήθεια της αγοράς και της καθημερινότητας.
Η όποια διαπραγμάτευση γίνεται, δεν έχει μεγάλη σχέση με το ΕΚΑΣ και το χαμηλό ΦΠΑ. Μην σας παραμυθιάζουν. Παίζονται πολύ σοβαρά πράγματα, Εθνικά, γεωπολιτικά, Ευρωπαικά, Εξουσίας, δύναμης, εγωισμού, καρέκλας. Ο λαός ανήμπορος (έτσι τον έμαθαν) παρακολουθεί ένα θέατρο του παραλόγου.
Η 28η πιο πλούσια χώρα του κόσμου έχει στεγνώσει. Τα χρέη της είναι μαζεμένα σε θεσμικούς ευρωπαικούς και παγκόσμιους θεσμού, συμμάχους, φίλους και αδελφούς.
Όλοι διαρρέουν πληροφορίες, στέλνουν non-papers, κάνουν δηλώσεις ανωνύμων παραγόντων ένθεν κακείθεν, αναφέρονται σε δευτερεύοντα ζητήματα, αλλά για τα πολύ σοβαρά, αυτά που συζητιούνται εν κρυπτώ, ΤΙΠΟΤΑ.
Νομίζετε ότι ο Αλέξης είναι κουτός και δεν γνώριζε ότι όταν μείνει απο ρευστό θα τον εκβιάσουν... Βέβαια και το ήξερε.
Μήπως η πρόθεση του ήταν να φθάσει εκεί για να δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος των φίλων μας? Οι φίλοι μας αν δεν είχαν συμφέροντα και δεν καίγονταν για την όλη ιστορία πιστεύετε ότι δεν θα μας είχαν πετάξει σαν κακό σκυλί απο την Ευρώπη?
Παίζονται πολύ μεγάλα συμφέροντα για τους Βρυξελιώτες και τους Τροικανούς σε εξουσία, θέσεις, τσέπες. Παίζεται η εξουσία για την νέα Κυβέρνηση της Ελλάδας που ήλθε για να μείνει.
Γνωρίζουν και οι μεν, γνωρίζουν και οι δε απο..... άπλυτα.
Και οι δύο έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια τους πολίτες της Ελλάδας, τους ΠΟΛΙΤΕΣ, όχι τον λαουτζίκο όπως θέλουν να τον λένε...
Παίζουν τα παιγνίδια τους αρκεί να μείνουν αλώβητοι, αν μπορούν να βγουν ενισχυμένοι απο αυτό το Bras de Fer.
Και καλά αυτοί παίζουν τα ρέστα τους για τα συμφέροντα τους.
Όλοι εσείς που παραμένετε αμέτοχοι και γράφετε γλυκανάλατα στο F/B γιατί το κάνετε??? Είσθε τρομοκρατημένοι, αδιάφοροι ή ταληροφάγοι που περιμένετε να γλύψετε το κουταλάκι??
ΥΓ. Έχει γίνει βαρετό να ακούμε διαψεύσεις επι διαψεύσεων απο κατα τα άλλα "σοβαρους" διαπραγματευτές. Καλό θα ήταν, όποιος είναι πραγματικά σοβαρός, να κάνει Δημόσια γνωστά μερικά απο τα θεμελιώδη θέματα που θεωρεί ότι πρέπει να κλείσουν στην διαπραγμάτευση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου