Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Republican dictatorship - Junta Republicana


Ο ξεθωριασμένος όρος "Δημοκρατία" βολεύει και χρησιμοποιείται απο τους Κρατιστές Πολιτιικούς μας για να διαιωνίζει μία άθλια, εκφυλισμένη κοινωνική κατάσταση που πήρε εκρηκτικές διαστάσεις. Διαστάσεις που δεν μπόρεσαν να την καταλάβουν, κλεισμένοι στον γυάλινο κόσμο τους.
Είχαν δημιουργήσει μία εκφυλισμένης μορφής Δημοκρατία δι' Αντιπροσώπων, των παιδιών των Κομματικών σωλήνων.
Δημιουργήθηκε λοιπόν, μία ομάδα κομματικών στελεχών που εναλλάσουνται στις κρατικές και πολιτικές θέσεις, νέμεται την εξουσία και έχει καταληστέψει τα Κρατικά ταμεία με κάθε είδους παροχές, στους ίδιους και στους Πολιτικούς φίλους.
Αυτή η κατάσταση ισχύει σε όλα τα κόμματα της Μεταπολιτευτικής περιόδου των 40 χρόνων, δηλαδή έχουμε ένα τεράστιο χρονικό διάστημα 3 τουλάχιστον γενεών. Είναι βαθιά ριζωμένη αυτή η καρκινική κατάσταση της Ελληνικής Κοινωνίας.
Πως λειτουργεί το συστημικό σχέδιο?
Δημιουργούνται τα στελέχη του κομματικού σωλήνα. Διανθίζεται με κάποια, κυρίως Ακαδημαικά στελέχη - επαγγελματίες με προυπηρεσία σε Πολυεθνικές εταιρίες, κυρίως διαχείρησης κεφαλαίων. Σε κάθε εκλογική περίπτωση, βάζουν τα έλεγχόμενα μέσα να προβάλουν με ρυθμό Brain Storming  Massage, υποτιθέμενα νέα πρόσωπα απο την Κοινωνία, με άριστα CV και "ακομμάτιστα"!!
Ετοιμάζουν τις λίστες των υποψηφίων με τα προεπιλεγμένα άτομα. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση, πολίτης με πραγματικές ικανότητες, εμπειρίες, αποτελεσματικότητα να "επιζήσει" στις διαδικασίες αυτές. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι παραπλανημένοι απο τις δημόσιες δηλώσεις των Πολιτικών περί ανοίγματος στην Κοινωνία και τις υγιείς δυνάμεις της, έστειλαν επανειλλημένα βιογραφικά τους, με διάθεση προσφοράς και καριέρας βέβαια, οι οποίοι τσαλακώθηκαν χωρίς κανένα λόγο απο το κομματικό κατεστημένο.
Αυτοί, οι προεπιλεγμένοι άνθρωποι, εκλεκτοί του κομμαρικού κατεστημένου είναι οι παρουσιαζόμενοι ως ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ της Κοινωνίας, δικοί μας δηλαδή, ενώσ την πραγματικότητα είναι οι συνεχιστές της κομματικής νομεκλατούρας.
Οι πολίτες, ανίδεοι απο τις διαδικασίες αυτές, πηγαίνουν και ψηφίζουν μέσα απο τις λίστες αυτές μη έχοντας άλλη επιλογή. Δημοκρατικές διαδικασίες για προειλλημένες αποφάσεις του συστηματος. Μάλιστα πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν ενδιαφέρονται άλλοι επιτυχημένοι πολίτες της Κοινωνίας μας να συμετάσχουν.
Πόσο αφελείς είσαστε τελικά!!! ΑΦΕΛΕΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου