Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η ξεφτίλα του Ρωμιού!!

Τι "παλιοφυλή" είμαστε τελικά εμείς οι Ρωμιοί!!!!!


Όλες οι "πέννες" σήμερα έχουν ένα θέμα.

Τον τέως Δήμαρχο θεσσαλονίκης. Όλοι ήταν λοιπόν ρεπορτερς ολκής, όλοι είχαν καταλάβει τι γινόταν, όλοι έγραφαν αλλά δεν τους άκουγαν. Με μύτες υγρές, ως λαγωνικά, ωσφρένονταν τα σκάνδαλα, τις ρεμούλες. Τρέχουν πανικόβλητοι να γράψουν ένα κείμενο για να μπεί σε μια εφημερίδα, σε ένα blog, να φανεί το μεγαλείο τους.

Μαζί με τον Βασίλη, περίλαβαν και τον Πανίκα. Ένας είναι ο Πανίκας. Έτοιμος είναι και ο άλλος για τα Διαβατά. Θα πάει να κάνει παρέα στον Βασίλη. Παρέα τα έκαναν, λένε και γράφουν όλοι.

Κάνω μια αναδρομή. Δύο Πρωταθλητές στίβου με την Εθνική Ελλάδας.

Παπαγεωργόπουλος: 8 χρόνια Βουλευτής, 12 χρόνια Δήμαρχος = 20 χρόνια, αίγλη, μεγαλεία, εξουσία.

Ψωμιάδης: Δημοτικός Σύμβουλος απο 1982, Βουλευτής απο το 1990 εως 2002, κατόπιν Νομάρχης. Μετά Περιφερειάρχης μέχρι πέρισυ. Διεκδικητής της αρχηγείας του κόμματος της Ν.Δ. Σήμερα έτοιμος για το κόμμα "Πατρίδα".

Όλοι όσοι σήμερα ψηφουλκούν εναντίον τους, για 20-25 χρόνια τους έγλυφαν ασύστολα. Σπρώχνονταν για μια φωτό μαζί τους. Έδιναν ρέστα για μια προσωπική συνέντευξη. Τώρα τους έχουν στην Ρωμαική αρένα.

Υπόθεση εργασίας!!!!

Προχωρά το κόμμα του ο Ψωμιάδης. Κάνει τις συμμαχίες του, τα κόλπα του. Αύριο βρίσκεται να έχει ένα κόμμα που μπαίνει στην Βουλή και μπορεί να έχει ρυθμιστικό ρόλο. Τι θα κάνουν οι σημερινοί "διώκτες", τα λαγωνικά που τα ξέρουν όλα;;;

Θα πάνε να τον ξαναγλύφουν, όπως έχουν μάθει 30 χρόνια τώρα.

Γιατί έτσι είναι μαθημένος ο Ρωμιός. Στην ξεφτίλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου